top of page
Sportief met plezier

KOM OOK VOLLEYBALLEN!

Welkom bij US Volleybal Jeugd

Hier kunnen jullie alle belangrijke informatie over ons terug vinden: wie zijn wij nu precies, waar trainen wij, waar kunnen jullie je inschrijven, hoeveel kost het lidmaatschap, en waarom jullie zeker voor US Jeugd als volleybalvereniging in Amsterdam-Oost moeten kiezen!

Eenmaal lid van US Volleybal Jeugd vinden jullie op deze pagina ook het wedstrijdschema van aanstaande toernooien en aanspreekpersonen voor alle vragen en mogelijke onduidelijkheden terug. Daarnaast kan je foto’s en nieuwsberichten van events en wedstrijden bekijken.

OVER US

In 2003 is US Volleybal Jeugd (in een aparte vereniging maar onder leiding van US’ers) gestart met het opleiden van jeugd. Momenteel heeft US Volleybal Jeugd ongeveer 75 jeugdleden, variërend in leeftijd van 6 tot 16 jaar.

NIEUWS

Wil je niets missen over wat er allemaal gebeurt bij US Volleybal Jeugd hou dan deze pagina in de gaten!

 

Niets missen?

COMPETITIE

Om de twee weken vind een wedstrijden-toernooi op CMV niveau plaats in de Wethouder Verheijhal aan de Oostpoort in Amsterdam. Hier spelen de kids verschillende wedstrijden op hun trainingsniveau en proberen zo aan het eind van het seizoen kampioenen te worden met hun team.

 

CONTACT US

US VOLLEYBAL JEUGD

TWEEDE BOERHAAVESTRAAT 10

1091 AN AMSTERDAM

USJEUGDCOMMISSIE@GMAIL.COM

Verstuurd!

contact

*Privacy verklaring US Volleybal Jeugd

US Volleybal Jeugd respecteert de privacy van al haar leden en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. US Volleybal Jeugd verwerkt je persoonsgegevens doordat je lid bent van onze vereniging en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

bottom of page