top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverUSVOLLEYBALJEUGD

Set 1

Een prachtige set! We speelden mooi en geordend, onze tegenstander kon er gewoon niks tegen doen!

Set 2:

Weer een mooie set! Het ging iets minder lekker en onze tegenstander speelde een stuk beter dan voorheen, maar alsnog konden ze niks tegen ons beginnen!

Set 3:

Oei, oei, oei! Deze set ging verschrikkelijk! We raakten overmoedig en dat heeft ons een set gekost! Geen enkele pass kwam aan het net!

Set 4:

Dan toch weer een mooie set om de wedstrijd af te sluiten, we hebben goed gespeeld en waren goed wakkergeschud door die derde set! We speelden geweldig deze wedstrijd, en hij zal mooi staan op ons scoreboard!

US JB1

3 weergaven0 opmerkingen

We begonnen de eerste set met een kleine achterstand. Na een lange service serie van de tegenstander waren wij eindelijk ook aan de beurt om punten te scoren. De eerste set werd toch nog spannend: we hebben net niet gewonnen. De tweede set begonnen we weer niet sterk en kwam het er eigenlijk helemaal niet meer van. 2-0 voor de tegenstander... de 3e set liep aardig gelijk op. Het werd heel spannend: 24-26 voor ons! De laatste set was de spanning te snijden. Zou het gelijkspel worden of zou de tegenstander winnen? Na een enorm spannende set wonnen wij toch en was de uiteindelijke uitslag 2-2.

Door: Hanna Nicolaas

MA1 teamfoto

5 weergaven0 opmerkingen

- Set 1:

Deze set ging niet geweldig. We moesten erg inkomen en tegen een sterke tegenstander als die hadden we geen kans om te winnen, mits we niet zouden gaan opletten.

- Set 2:

De vorige set verloren! Maar we werden eindelijk wakker geschud en met een sterke verdediging, serves en aanval ging het super! Helaas was de set-up wel echt nog iets om aan te werken.

- Set 3:

De beste set naar mijn mening, er werd prachtig gesmasht en verdedigd en zelfs de set-up ging goed!

- Set 4:

Een mindere set, maar nog steeds gewonnen. We hebben redelijk gespeeld, er werd veel gewisseld dus tijdens de laatste set konden meerdere mensen spelen. In het algemeen een goede wedstrijd, ik ben blij erin gespeeld te hebben! Ook de gastvrijheid en sportiviteit van onze tegenstanders is bewonderenswaardig! Voor beide teams vond ik het een zeer leerzame wedstrijd.

Door: Romeo Dwidjono